علاقه دختری به قارچ دکمه ای در شیراز موجب جنون در او شد

آنتی اکسیدان های موجود در قارچ دکمه ای در شیراز به محافظت از بدن در برابر رادیکال های آزاد آسیب رسان که می توانند باعث بیماری هایی مانند بیماری قلبی و سرطان شوند، کمک می کنند.

آنها همچنین از شما در برابر آسیب های ناشی از افزایش سن محافظت می کنند و سیستم ایمنی شما را تقویت می کنند. قارچ ها سرشار از آنتی اکسیدانی به نام سلنیوم هستند. در واقع، آنها بهترین منبع مواد معدنی در راهروی محصولات هستند.

ویتامین های گروه B: قارچ ها سرشار از ویتامین های گروه B هستند: ریبوفلاوین، نیاسین و اسید پانتوتنیک. این ترکیب به محافظت از سلامت قلب کمک می کند.

ریبوفلاوین برای گلبول های قرمز خون مفید است. نیاسین برای دستگاه گوارش و حفظ سلامت پوست مفید است. اسید پانتوتنیک برای سیستم عصبی مفید است و به بدن کمک می کند تا هورمون های مورد نیاز خود را بسازد.

مس به بدن شما کمک می کند تا گلبول های قرمز خون بسازد که برای رساندن اکسیژن به سراسر بدن استفاده می شود.

این ماده معدنی همچنین برای سایر فرآیندهای بدن مانند حفظ سلامت استخوان ها و اعصاب مهم است. حتی پس از پخته شدن، یک وعده 1 فنجان قارچ می تواند حدود یک سوم مقدار توصیه شده روزانه مس را تامین کند.

پتاسیم در مورد عملکرد قلب، عضلات و اعصاب بسیار مهم است. در 2/3 فنجان قارچ پورتوبلو پخته شده تقریباً به اندازه یک موز متوسط پتاسیم وجود دارد.

قارچ ها فوق العاده همه کاره هستند. شما می توانید آنها را به روش های مختلفی تهیه کنید و آنها را با هزاران مواد مختلف ترکیب کنید.

آنها را به صورت خام برش دهید و در سالاد بریزید، کبابی کنید، سرخ کنید یا تفت دهید. آنها را به سوپ ها، ساندویچ ها، روکش ها، کاسرول ها و غذاهای ایتالیایی اضافه کنید.

قارچ به عنوان یک غذای جانبی یا به عنوان غذای اصلی برای گیاهخواران به خوبی عمل می کند. قارچ پورتوبلو اغلب به عنوان “برگر” یا “استیک” به دلیل بافت گوشتی آنها سرو می شود.