مشخصات و کشورهای مهم تولید کننده زیره

دانه های زیره دراز هستند، تقریباً 6 میلی متر طول و به رنگ قهوه ای مایل به زرد روشن. زیره سیاه مشهد دارای مزه قوی و سنگین مشخصه و کمی تلخ هستند.
تا حدودی نامطلوب در سطح خارجی دانه ها برجستگی های ریز دیده می شود که در بین آنها چهار رج قرار دارد
یافت.
همراه با این برجستگی ها، مویرگ ها به موازات یکدیگر قرار دارند که به عنوان اندام قوی روغن فرار در دانه ها عمل می کند.
منشا و توزیع
زیره از دوران باستان مورد استفاده بوده است. قدمت بذرهای حفاری شده در سایت تل اددر سوریه به زیره پلویی سبز سال 1390 رسیده است.
هزاره دوم قبل از میلاد آنها همچنین از چندین سطح پادشاهی جدید مصر باستان گزارش شده اند سایت های باستان شناسی در تمدن مصر باستان از زیره به عنوان ادویه و نگهدارنده استفاده می شد.

مومیایی کردن اعتقاد بر این است که زیره بومی مصر و سوریه، ترکستان و شرق مدیترانه است.
به طور گسترده در ایران، هند، سوریه، ترکیه، مراکش، چین، جنوب روسیه، اندونزی و ژاپن کشت می شود.
ایران به عنوان صادرکننده عمده دانه زیره، رقیب اصلی هند در زیره سبزمشهد تجارت خارجی است.
محدودیت های تولید:
 فقدان تنوع مناسب سازگار با گستره وسیع خاک و شرایط اقلیمی.
 ظرفیت تولید ضعیف ذاتی.
 سیستم ریشه کم عمق
 به خاک و آب و هوا بسیار حساس است.
 دانه های کوچک با قابلیت زنده مانی و سرزندگی کم
 بیماری های مزمن حل نشده پژمردگی و زیره سبز صادرتی سوختگی.
  • منابع:
    1. Cumin: The Flavour of Indian Cuisines-History, Cultivation and Uses
  • تبلیغات:
  1. با استفاده از عدس رشد گیاهان خود را دوبرابر کنید!
  2. رنگ زرد دندان را با گشنیز از بین ببرید
  3. ثروت اندوزی به شکلهای امروزه را دریابید!
  4. محافظت از مهمانان هتل گرند هایت با میگوی جنگی!