شاخص گلیسمی آلو بخارا بیرجند بسیار پایین است آلو می تواند به کنترل سطح قند خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کند.
با کنترل انتشار گلوکز در خون پس از غذا، مواد مغذی گیاهی موجود در آلو بخارا، افزایش انسولین بین وعدههای غذایی را کنترل میکنند.
آلو سرشار از پتاسیم است که جزء ضروری مایعات سلولی و بدن است. می تواند به پایش ضربان قلب کمک کند.
همچنین به جلوگیری از لخته شدن پلاکت ها که ممکن است منجر به تصلب شرایین، فشار خون بالا، سکته مغزی و حمله قلبی عروق کرونر شود، کمک می کند.
همچنین به لطف فیبر موجود در آلو که به کاهش سطح کلسترول کمک می کند، به کنترل فشار خون کمک می کند.
آلو بخارا همچنین حاوی ویتامین B6 است که با جلوگیری از افزایش سطح هموسیستئین، خطر حمله قلبی را کاهش می دهد.
خوردن میوه های دارای رنگدانه زیاد، مانند آلو بخارا یا آلو، ظاهر ما را بهبود می بخشد.
این به مبارزه با علائم پیری کمک می کند، پوست ما را جوان می کند و جای زخم ها را کاهش می دهد زیرا سرشار از آنتی اکسیدان است.
آلو همچنین به تشویق بهبودی کمک می کند و پوستی جوان و شاداب به شما می بخشد.
بیشترین استفاده از آلو بخارا برای مصرف است. می توان آن را به صورت تازه از درخت مصرف کرد یا در تهیه غذاهای دیگر استفاده کرد.
در سالاد میوه عالی است. اغلب از خواص دارویی میوه های خشک استفاده می شود.
زیاده روی در مصرف آلو مشکلاتی را به همراه خواهد داشت، آنها حاوی اسید اگزالیک هستند که در صورت مصرف بیش از حد و عدم مصرف آب می تواند متبلور شده و در مجاری ادراری سنگ ایجاد کند. تداخلات دارویی ممکن است با مصرف بیش از حد مختل شود.
آلو بخارا در غرب آسیا و در نزدیکی دریای خزر و در کوهستان سرچشمه گرفته است، استعمارگران اروپایی و مبلغان اسپانیایی آن را به آمریکای شمالی آوردند.
اکنون در چین، ایالات متحده، صربستان، رومانی، شیلی، آلمان، فرانسه، اسپانیا، ترکیه و سایر کشورها کشت می شود.