تخمه آفتابگردان: ارزش غذایی
تنها یک اونس تخمه آفتابگردان حاوی بیش از 20 درصد ارزش روزانه ویتامین E، مس تخمه آفتابگردان لاری و منگنز است.
آنها انباری از ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی هستند که بدن ما برای رشد به آن نیاز دارد.
فواید تخمه آفتابگردان برای سلامتی
لیست می تواند بی پایان باشد. با این حال، ما به مهمترین آنها پایبند خواهیم بود. در اینجا 10 دلیل عالی برای اینکه چرا باید تخمه آفتابگردان بخورید آورده شده است.
. کلسترول را کاهش می دهد
دانه های آفتابگردان برای کاهش کلسترول شناخته شده است. آنها حاوی تریپتوفان هستند، نوعی اسید آمینه که به کاهش کلسترول کمک می کند.
آنها همچنین مملو از ویتامین E هستند که یک آنتی اکسیدان قوی در اکثر سلول های تخمه آفتابگردان سیاه بدن است.
ویتامین E به دلیل ماهیت آنتی اکسیدانی خود می تواند به کاهش کلسترول و جلوگیری از لخته شدن خون نیز کمک کند.
همچنین می تواند به کاهش علائم مرتبط با آسم، آرتریت روماتوئید و سایر بیماری های التهابی کمک کند.
2. عامل ضد پیری
تخمه آفتابگردان سرشار از ویتامین E است که به دلیل خواص ضد پیری شناخته شده است و می تواند برای جوان و شاداب نگه داشتن پوست شما مفید باشد!
یک اونس تخمه آفتابگردان حاوی بیش از 20 درصد از ارزش روزانه ویتامین E تخمه آفتابگردان محلی است.
بنابراین دوز سالم ویتامین E خود را با افزودن آنها به رژیم غذایی روزانه خود دریافت کنید.
3. متابولیسم را بهبود می بخشد
تخمه آفتابگردان منبع عالی مس و منگنز است. اکثر مردم در رژیم غذایی خود مس کافی دریافت نمی کنند و بنابراین نیاز به مکمل با دوز روزانه دارند.
مس در بسیاری از عملکردهای بدن نقش حیاتی دارد. این جزء ضروری بسیاری از آنزیمها است که به متابولیسم مواد مغذی و تشکیل بافت همبند کمک تخمه آفتابگردان ممتاز میکنند.
- منابع:
- تبلیغات: