چای زرین قرمز سرشار از آنتی اکسیدان قوی EGCG است
منبع عالی آنتی اکسیدان قوی اپی گالوکاتچین-3-گالات (EGCG) است.
اگرچه چای حاوی پلی فنول های دیگری مانند کاتچین و اسید گالیک است، EGCG به عنوان قوی ترین و احتمالا مسئول بسیاری از مزایای سلامتی چای در نظر گرفته می شود (منبع معتبر 17).
در اینجا لیستی از مزایای احتمالی EGCG در چای آمده است:
سرطان. مطالعات لوله آزمایش نشان داده است که EGCG موجود در چای میتواند از تکثیر سلولهای سرطانی جلوگیری کرده و باعث مرگ سلولهای سرطانی شود (18 منبع معتبر، 19 منبع معتبر).
بیماری آلزایمر. EGCG ممکن است اثرات مضر پلاکهای آمیلوئیدی را که در بیماران آلزایمر انباشته میشوند کاهش دهد.
ضد خستگی. یک مطالعه نشان داد که موشهایی که نوشیدنی حاوی EGCG مصرف میکردند، در مقایسه با موشهایی که آب آشامیدنی داشتند، زمان شنای طولانیتری قبل از خستگی داشتند.
محافظت از کبد نشان داده شده است که EGCG باعث کاهش رشد کبد چرب در موش هایی می شود که از رژیم غذایی پرچرب استفاده می کنند.
ضد میکروبی این آنتی اکسیدان می تواند به دیواره های سلولی باکتری آسیب برساند و حتی ممکن است انتقال برخی ویروس ها را کاهش دهد.
فرو نشاندن. ممکن است با گیرنده های مغز شما تعامل داشته باشد تا اثر آرام بخشی بر بدن شما اعمال کند.
اگرچه بیشتر تحقیقات در مورد EGCG در چای در مطالعات آزمایشگاهی یا حیوانات انجام شده است، یافتهها به مزایای طولانی گزارش شده نوشیدن چای اعتبار میبخشد.
چای حاوی EGCG، آنتی اکسیدانی است که مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان داده است که می تواند با سرطان و سلول های باکتریایی مبارزه کند و از مغز و کبد شما محافظت کند.
چای سیاه حاوی تیافلاوین های مفید است: تیافلاوین ها گروهی از پلی فنول ها هستند که منحصر به چای سیاه هستند.
آنها در طول فرآیند اکسیداسیون تشکیل می شوند و 3-6٪ از تمام پلی فنول های موجود در چای سیاه را نشان می دهند.
به نظر می رسد تیافلاوین فواید بسیاری برای سلامتی ارائه می دهد – همه به توانایی آنتی اکسیدانی آنها مربوط می شود.
این پلی فنول ها می توانند از سلول های چربی در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت کنند و ممکن است از تولید آنتی اکسیدان طبیعی بدن شما حمایت کنند.