قیسی هلو بخورید و دیرتر پیر شوید

قیسی هلو مربوط به آلو، زردآلو، گیلاس و بادام است، قیسی هلو به عنوان میوه هسته دار در نظر گرفته می شوند زیرا گوشت آنها پوسته ای را احاطه کرده است که یک دانه خوراکی را در خود جای داده است.

آنها را می توان به تنهایی خورد یا به انواع غذاها اضافه کرد. علاوه بر این، قیسی هلو مغذی است و ممکن است مجموعه ای از فواید سلامتی، از جمله بهبود هضم، پوست صاف تر و تسکین آلرژی را ارائه دهد.

در اینجا 10 مزیت و کاربرد شگفت انگیز قیسی هلو برای سلامتی آورده شده است.

سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان
قیسی هلو سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی مفید است.

یک قیسی هلو با اندازه متوسط (5.4 اونس یا 150 گرم) تقریباً:

کالری: 58
پروتئین: 1 گرم
چربی: کمتر از 1
گرم
کربوهیدرات: 14 گرم
فیبر: 2 گرم
ویتامین
ج:
17٪ از ارزش روزانه (DV)
ویتامین
آ:
10 درصد از DV

قیسی هلو همچنین مقادیر کمتری منیزیم، فسفر، آهن و برخی ویتامین های گروه B را ارائه می دهد.

علاوه بر این، آنها مملو از آنتی اکسیدان ها هستند – ترکیبات گیاهی مفیدی که با آسیب اکسیداتیو مبارزه می کنند و به محافظت از بدن شما در برابر پیری و بیماری کمک می کنند. هر چه میوه تازه تر و رسیده تر باشد، آنتی اکسیدان های بیشتری در آن وجود دارد.

در یک مطالعه، آب قیسی هلو تازه در 30 دقیقه پس از مصرف، اثرات آنتی اکسیدانی را در مردان سالم نشان داد.

به نظر می رسد قیسی هلو تازه و کنسرو شده دارای مقادیر مشابهی از ویتامین ها و مواد معدنی هستند – تا زمانی که انواع کنسرو شده پوست کنده نشده باشند.

با این حال، قیسی هلو تازه دارای سطوح بالاتر آنتی اکسیدان است و به نظر می رسد در محافظت در برابر آسیب اکسیداتیو نسبت به انواع کنسرو شده موثرتر باشد.